+380 63-64-60-345, +380 96-39-14-527

Bertoni - детские товары оптом.

      Официальное представительство Компании LORELLI / BERTONI (Болгария) в Украине предлагает товары для детей высочайшего качества по минимальным ценам. А именно коляски, кроватки, автокресла, манежи, стульчики для кормления, велосипеды, ходунки, а также многое другое для ваших детей.

       Купить продукцию или посмотреть цены можно на сайте https://lorelli.ua/

Фрези для зрощування дерев'яних елементів: особливості, переваги та застосування

Мікрошип — це популярний метод з'єднання дерев'яних елементів, який використовується як у столярній майстерності, так і в меблевому виробництві. За допомогою спеціальних фрез для зрощування https://ua.tdp.com.ua/catalog/koncevye-frezy/frezy-dlja-sracshivanija можна створювати міцні та естетичні з'єднання, які практично не помітні на деревині.

Особливості фрез для зрощування:

Фрезерні з'єднання витримують значні навантаження і не розхитуються з часом. Вони практично не помітні на деревині, що робить їх ідеальними для виготовлення меблів та інших декоративних елементів. Подібні фрезерні з'єднання не потребують додаткових кріпильних елементів, таких як цвяхи або шурупи.

Таким чином фрези для зрощування мають дуже широке практичне застосування. Вони використовуються для з'єднання дощок при виготовленні столів, стільниць, шаф та інших меблів, брусів при будівництві каркасів, сходів та інших конструкцій. Купити надійні та довговічні фрези для зрощування пропонує магазин “Трейд-Плюс”. Переходьте за посиланням.